Tovább az úton



A tisztánlátás érdekében maradjunk a realitás talaján. A csapat jól rajtolt nem egyszer vezette a tabellát az ősi riválissal szemben amire az elmúlt években sosem volt példa. Sőt. De óriási előrelépés a jelenlegi pozició és természetes, hogy evés közben jön meg az étvágy és már már bajnoki címről álmodozunk ami teljesen normális érzés hiszen utoljára erről közel 10 éve beszélhettünk. (persze sok van még a szezonból bármi megtörténhet). 

Amikor Antonio Conte nyáron átvette az Intert valahol érezni lehetett, hogy nagy változások lesznek pozitív irányban. Persze az ő kinevezése akkoriban megosztotta a szurkolókat hiszen ismerjük a múltját ám a sikereit mindenkinek el kell ismernie. Ami a jelent illeti a BL-ből való kiesés a tavalyi után is egy fájó pont azonban tudni kell, hogy még mindig ez a keret nem érett meg a legrangosabb európai kupasorozatra. Egyenlőre. 

20 meccs 1 vereség. Kicsit ízlelgessük ezt a számot, nézegessük, értékeljük. Van miért. Az Inter féltávnál hozta ezt a statot úgy hogy még mindig ott van a juve nyakán és ha jól sikerül a januári mercato akkor még szoros tavasznak nézhetünk elébe, de mint fent említettük a szezon végi második hely sem lesz csalódás, hiszen ezt a csapatot nyáron sem a scudettóra lőtték be rögtön. Nincs vészharang kongatás meg most kezdődik az a bizonyos lejtmenet az Inter átok az óriási visszaesés mert ne felejtsük el az edző személyét mert ő nem az a típus aki hagyná hogy innen bármilyen legrosszabb forgatókönyv is a polcára kerüljön.