Menekülés a győzelembe



Biztosan sokaknak beugrik a kultikus film Stallonéval ahol is pár rab a második világháború idején egy focimeccsel igyekeztek kitörni a kilátástalanságból. Hasonló a helyzet most is csak éppen most az Inter játsza a "fogvatartottat" és ma este megpróbálja azt amit Stallonéék. Megmutatni, hogy van kiút. Inter-Crotone beharangozó


Az elmúlt időszak egy Inter szurkoló számára újfent a csalódás a bosszankodás és a reménytelenség csúcsa volt. 7 meccses nyeretlenségi széria, kiesés a kupából valamint nagyobbnál nagyobb pofonok szokás szerint kisebb csapatoktól. De mégis a legnagyobb kérdés az, hogy hogyan lehet egy csapatnak egy bombaformából szinte a semmiből lecsúszni ismét a jól megszokott gödörbe. 
Időközben volt egy januári mercato amit már november óta várt mindenki, tekintve a jól csengő beharangozott neveket amiket a Suning már nagy büszkén elejtett. De igazából nem történt lóf*sz sem. Jött egy Rafinha a Barcából aki hiába nagy spíler mégis sajnos VIP kártyával a zsebében éli mindennapjait, hogy mikor kell neki újra becsekkolnia a legközelebbi hospitalba. Meg ott van egy Lisandro Lopez aki annyira alapember volt, hogy még  a Benficában is csak a padra fért fel.  



De sokat nem is érdemes ezekkel foglalkozni hiszen előttünk áll egy újabb forduló hazai pályán a Crotone ellen. Bár a vendégek valószínű nem fognak scudettót emelgetni a végén mégis foggal körömmel fognak kapaszkodni a bentmaradásért Walter Zenga irányításával. A Crotone egyébként az elmúlt két meccsén nem kapott ki és előtte szépen megszorongatta a Milant is. A házi gólkirályuk Ante Budimir valamint az ex Sassuolós Marcello Trotta. Zenga egyébként a 4-3-3-at preferálja és valószínű ezt is fogja alkalmazni Spalletti legénysége ellen is. 

A mi oldalunkon a legnagyobb érvágás Icardi hiánya lesz aki az edzésen sérült meg de például eltiltás miatt Brozovic sem állhat a kopasz mester rendelkezésére. Az őszi szezonban sikerült a győzelem Skriniar és Brozovic révén és reméljük, hogy ma este végre megmutatják a fiúk, hogy igenis Stallonésan fognak helyt állni a pályán. 

Digisport 20:45