Handanovic lehet Olaszország egyeduralkodója



Ahogyan azt mondani szokták futballberkeken belül "végy egy jó kapust". A szlovén óriás 2012 óta meginghatathatlan pontja az Inter kapujának ahol is rendre minden évben lehoz egy elismerésre méltó szezont ezt megspékelve úgy szezononkénti 10-15 földöntúli bravúrral. A 34 éves hálóőr igaz az eddigi 6 éves milánói karrierje során csak a Serie-A-ban illetve az Európa Ligában tesztelhette képességeit ám tavasszal eldőlt, hogy a klub a negyedik hellyel ismét ott szerepelhet a Bajnokok Ligájában ezzel is új kihívás elé állítva Handát és reflexeit. 

Ami a Serie A-t illeti egyértelműen kijelenthető, hogy Buffon távozása illetve Allisson Liverpoolba igazolása következtében Handanovic léphet elő taljánföld egyeduralkodójává, hiszen különleges kvalitásai a többi kapussal szemben is kiemelkedőek de akár ide vehetjük a büntetőkkel szembeni magabiztos és higgadt megoldásait is. 

Handanovic a hetedik szezonját kezdi meg immár az Internél a fent említett BL meccsekkel megfűszerezve. Nem lesznek könnyű meccsek de egy dologban biztosak lehetünk. Handanovic a jövőben is megnyugtató személyiség lesz a kapuban.