Eriksen "Nem szeretném az őszt a padon tölteni"


A klub 28 esztendős dán középpályása Christian Eriksen minap hangot adott nemtetszésének ami leginkább az Inter vezetőedzőjének Antonio Conténak címzett.  

Az volt Tottenham játékos aki idén januárban érkezett Milánóba, finoman szólva se váltotta be eddig a hozzá fűzött reményeket. Több olasz újság szerint Eriksen nem megfelelő hozzállása valamint teljesítményének visszafogottsága a pályán a probléma forrása. Az olasz szakember Antonio Conte azonban a megváltozott futballstílus valamint a folyamatos formációváltás miatt is csak epizódszerepeket adott a dánnak amit Conte egy korábbi interjújában meg is erősített.  "Eriksen egy kiváló képességű játékos, sokoldalú és kreatív. Ennek ellenére a számára idegen környezet miatt is kevesebb lehetőséghez jutott de csak az ő előnyére nézve, hogy kitapasztalja az olasz focit" - nyilatkozta akkor Conte. 

Eriksen azonban úgy tűnik kezdi megelégelni a helyzetét és a szerdai válogatott mérkőzést követően ahol a dánok a Feröer Szigetekkel mérkőztek meg és ahol Eriksen gólt is szerzett (büntetőből) beszélt a jelenlegi helyzetéről az Interben. 

"Természetesen bízom benne, hogy az őszt nem fogom végig a kispadon tölteni, legalábbis nekem ez a szándékom. A válogatott szünet után rögtön két hazai meccsünk is lesz valamint elkezdődik a Bajnokok Ligája is de emellett is rengeteg mérkőzésünk lesz de bizom a több játéklehetőségben" - mondta Eriksen.